Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
18:08

Brief van de anonieme uitkeringsgerechtigde #zaplog

Ik zou het graag eens willen hebben over wat mijn aandeel is, oftewel hoe ik “participeer” in onze maatschappij.
Want ik mag dan wel arbeidsongeschikt zijn, of een ‘opvreter’ in sommige kringen, ik beschouw mijzelf toch als een waardevol persoon in mijn omgeving. Zo heb ik bijvoorbeeld mijn demente omaatje talloze keren gewassen wanneer ze van onder tot boven onder de ontlasting zat en het zorgpersoneel te druk was met andere dingen. Ik ben haar bijna dagelijks persoonlijk te eten komen geven omdat ze dat zelf niet meer kon (en het personeel te druk was met andere dingen). Drie jaar lang met de tram op en neer, van mijn minimum inkomen.
Ik heb de andere bewoners die nooit bezoek kregen mee uit wandelen genomen, knuffelsessies met m’n hond gehouden, liedjes met ze gezongen… Ik heb met succes klacht brieven geschreven naar de Inspectie voor de gezondheidszorg wegens de misstanden die daar plaatsvonden.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl